Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyit keres egy fodrász? Stb.

Mennyit keres egy fodrász? Stb.

Figyelt kérdés
13éves fiú vagyok mindjárt nyolcadikos és fodrászként szeretnék tovább tanulni. Azt szeretném megkérdezni, hogy hanyas átlagtol fennének fel és hogy mennyit keresnek a fodrászok? Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 12. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Semennyit, mivel nincs szükség rájuk. Rengeteg fodrász van, 10-ból 1 tud elhelyezkedni, de talán annyi sem.

Az, hogy ki mennyit keres, sok dologtól függ. Saját vállalkozás, vagy alkalmazott? Hol és kiknek dolgozik?

Nekem van egy fodrász ismerősöm, ő reggel 8-tól dolgozik délután 5-ig heti 4 napot, kicsit keres többet óránként, mint a minimum.

2010. márc. 12. 13:09
 2/2 anonim válasza:
szia az én barátnőm fodrász és napi 10 órát dolgozik alkalmazottként egy elég neves szalonban a deák téren a lényeg az hogy vállalkozói kell hozzá (nem kis pénz) és így keres 110.000 ft-ot
2010. márc. 12. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!