Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek mennyit kerne...

Szerintetek mennyit kerne erte a fodrasz? (kep is van)

Figyelt kérdés

Ilyen hajat szeretnek: [link]

Nekem a hajam korulbelul 10 cm-vel rovidebb, eredeti szokes-barna szine van,( [link] kb ilyen a szine) nem volt meg festve soha. Mit csinalna vele, hogy ilyen szinu legyen, es korulbelul mennyit kerne erte ha az arba mosas, festes, vagas es simitas is benne lenne?

16/L koszi a valaszokat elore is!

2011. jún. 11. 15:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát ez függ a fodrásztól, hogy város, tanya, vagy főváros szintű helyen laksz, béna-e a fodrász, stb.

Hát az én fodrászomnál hosszú haj vágás kb 5000, festés az én hajamra közel 8-10k lenne (nem festetem, de kb ilyen hosszú, picit talán hosszabb), de ebben a festék is benne van, mosás, szárítás kb egy ezres, vasalásért nincs felár. :D

Nem a legolcsóbb, de elég ügyes, meg jó helyen van az üzlete, megyeszékhelyen.

Érdeklődj körbe, vidéken is vannak jó fodrászok, és általában olcsóbbak szoktak lenni (gondolom bérleti díj, stb miatt), hátha felétek is van olyan.

2011. jún. 11. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!