Orvosi egyetemre (Semmelweis Egyetem) szeretnék járni, most 9. osztályos vagyok párnapja egy gimnáziumban a pesten egy nem tagozatos általános osztályban ahol heti 1-2 tanítják a biosz fizikát és kémiát 2-3évig?
én biosz-kémia tagozatos osztályba jártam
a különbség 11.től érződött,hogy tagozatos vagyok. onnantól kezdve heti 4-4 biosz kémia volt.
míg fakton 2-2 lenne szerintem.szóval ja,jobban járnál vele ha átmennél
de nyilván kellő szorgalommal "csak" faktról is bejuthatsz,de akkor tényleg céltudatos legyél és vedd komolyan őket!otthon is készülj majd érettségi előtti 1-2 évben sokat
Az egészségügyi szakközepet felejtsd el, ha orvosira akarsz jönni. Onnan szinte lehetetlen bejutni, mert nem a bioszt, kémiát/fizikát tanítják magasabb óraszámban, színvonalon, hanem egyszerűbb szakmai tárgyaik vannak, amivel adott esetben egy kórházban el tudnak helyezkedni segédápolóként, vagy valami hasonló. Továbbmehetnek esetleg eü területen OKJ-ra, ha nagyon jól tanulnak ott, ETK-ra.
Elég sok eü. szakközepes ismerősöm van, sokan megpróbálták onnan az orvosit, de egynek sem sikerült....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!