Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyenek a következő középisko...

Milyenek a következő középiskolák?

Figyelt kérdés

Mindent szeretnék tudni a vácon lévő madách és a boronkay suliról

Normális válaszokat kérek SOS-ben!!!!

Köszi a válaszokat előre is!!!

2015. szept. 2. 11:59
 1/2 anonim válasza:

Nos nem tudom tudod-e, hogy lehet, hogy meg fog szűnni a Boronkay-ban a gimnázium és csak szakközépsuli lesz...

Én sokáig azt hallottam, hogy a Boronkay erősebb suli, de mostmár nyolcadikosként kb ugyanolyanok szerintem...

Nyilván attól is függ milyen szakra mész.

Én személy szerint gimnáziumba mennék és én pl a Boronkay-t Írom elsőnek..

Váci vagy környékbeli vagy?

Mert a suliknak vannak nyÍltnapjaik, akkor sulival vagy szülővel el tudsz menni, fent szokott lenni az időpontjuk a honlapjukon.

Valamint a váci sportcsarnokban (közel a Madách- és a Boronkay-hoz) szoktak minden évben felállÍtani standokat és kimennek a sulikból tanárok és diákok és oda lehet menni kérdezni tőlük ill. vannak szórólapjaik amiken rajta vannak a szakok és információk (felvételi követelmény, stb.). És van bizonyos felvételi értekezlet ami azt jelenti, hogy a sulik igazgatói elmennek a (váci sulikba biztosan a környékbelieket nem tudom) és beszélnek a suliról meg ilyesmi.

Szóval Így rengeteg infót össze tudsz gyűjteni.

Sajnos többet nagyon én sem tudok mert én is csak most lettem nyolcadikos de ha valami még érdekel akkor kérdezz. :)

2015. szept. 4. 19:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ igen Vác környékén lakom és nyolcadikos
2015. szept. 8. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!