Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi lesz az esti érettségi végén?

Mi lesz az esti érettségi végén?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy vizsga lesz vagy valami ilyesmi?

És ha megcsinálom pontosan mit kapok?

2010. márc. 11. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk érettségit?
2010. márc. 11. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Te miről beszélsz? Az érettségi egy vizsga. Mi az, hogy vizsga lesz-e a vizsga végén? Vagy a középiskolára gondolsz érettségi címszó alatt?
2010. márc. 11. 16:56
 3/7 anonim válasza:
Ha ilyen hülye vagy, akkor talán még egy esélyt.
2010. márc. 11. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
XP-t kapsz a végén. Ez a tapasztalati pont, ha sokat gyűjtesz belőle, akkor később könnyebben veszed az eléd táruló akadályokat. Ha keveset gyűjtesz akkor hamarabb elbuksz az élet ösvényén. A végén azonban senki sem nyerhet!
2010. márc. 11. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Hát őszintén remélem, hogy semmit!
2010. márc. 11. 22:18
 6/7 A kérdező kommentje:

Vazzeg!Egy kicsit rosszul fogalmaztam!

Na mindegy amit akartam már megtudtam!

De ha meglesz az érettségi többet ér vele pl 1 okj-s szakma?

Úgyis megyek főiskolára csak közben dolgozni is szeretnék!

2010. márc. 11. 22:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Számunkra mindenesetre nem derült ki, hogy mit akartál kérdezni. OKJ-s szakmáért azonos szakirányú felsőoktatási felvételihez adhatnak pluszpontot, de ezt az illető felsőoktatási intézménytől kell megkérdezni. Egy szakmával csak jól jársz.
2010. márc. 12. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!