Megéri matek emeltet választanom gimnáziumban, ha nem számítok őstehetségnek?
Most megyek 11. osztályba, 5 évfolyamos képzésen, németet és törit választottam emeltre, de kezdem úgy érezni rossz döntés volt. Matekkal se tudom mit kezdenék, de töri csak lehúzna úgy érzem, míg matekban fejlődhetnék, és valahogy vonz a mérnök/kereskedelem/stb. lehetőség.
Általánosban ötös voltam, középsuliban legutóbbi tanév feléig gyenge négyes (3,6), azóta többet foglalkoztam vele, és sikerült felhúznom (4,0-4,1). Néha kicsit lemaradozok, de sokszor meglepődtem mikor az én dolgozatom lett ötös, más kevésbé rossz matekosoké pedig hármas vagy rosszabb. A Szerb Antal Gimnáziumba járok, ha kell magántanárhoz is lenne lehetőségem járni bizonyos rendszerességgel. Más tantárgyakból négyes és ötös között mozgok.
Első héten még lelehet adni emeltet/változtatni. Megérné töri helyett átjelentkeznem matekra? Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!