Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elmagyaráznátok hogy hogy van...

Elmagyaráznátok hogy hogy van az esti érettségi?

Figyelt kérdés

8 általános iskola végzettségem és okj-s bizonyítványom van.Szeretnék leérettségizni esti gimnáziumban úgy hogy mellette dolgozhassak!

Gondolom tovább fog tartani pontosan hány év alatt végezhető el?

Mit kezdhetek vele ha megszereztem?

Hogy megy a tanítás egy esti Gimnáziumban?

2010. márc. 8. 15:18
 1/4 anonim válasza:
100%
Az érettségi megszerzéséhez semmit nem számít az OKJ. Utánna már lehetséges.A kettő együtt már piacképes. Érettségi gyorsítottan 2 év. Én azért mentem a McDonalds'ba dolgozni, hogy biztosan tudjak suliba járni.
2010. márc. 8. 15:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Esti tagozaton heti 3x kell bemenni, levelező tagozaton heti 2x délutánonként (a mi sulinkban). de nem kötelező mindig bent maradni, meg pár napot be kell járni hogy alá tudd írni a jelenléti ívet.

Elvégezhető 2 év alatt ha szorgalmas vagy, csak ahhoz tényleg végig kell tanulnod a szabadidődet, 3 év és 4 év alatt is.

Az érettségi ugyanakkor van mint a nappalisoknak, jah és a vizsgákat nem szabad kihagyni.

Az hogy mit tudsz vele kezdeni azt nem tudom, hisz ez egy normál érettségi, ugyanazt írod mint a nappalisok, ugyanolyan értékű lesz az érettségi.

2010. márc. 8. 15:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Gondolom akkor érdemes elvégezni?

2010. márc. 8. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Sztem érdemes, tanulni mindig érdemes és akár tovább is tanulhatsz majd. Vmi fősuli esti tagozatán vagy ilyesmi lehet annyira belejösz majd :)
2010. márc. 8. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!