Jövőre egyetemes leszek, mennyi pénzre lesz szükségem?
Albérletben szeretnék magam élni egy közepes méretű városban kb. 25000 fős...
Mennyi pénzből jönne ki az albi,rezsi,kaja,egyéb kiadások...
Diákmelón mennyit kapok óránként ? :)
Megnézed a hirdetéseket abban a városban és akkor tudni fogod, hogy kb. mennyi egy albérlet meg a rezsi.
A kaját te tudod, hogy mit és mennyit eszel, mit tudsz elkészíteni, mert az mindig olcsóbb, ha főzöl is otthon, nem pedig eljársz kajálni. A munka meg attól függ, hogy mit dolgozol.
kb 30000 rezsi-szállás
kb 15 ezer kaja
egyéb kiadások 5 ezer kb igy gondoltam...
Tescoban mennyit adnak a diákmelóért ? :)
Miskolcon pl. ki lehet hozni 30ezerből a szállást rezsivel együtt de nem egyedül lakva. Kaja hát attól függ mennyit pakolsz fel otthonról, mert ha bőségesen akkor elég a 15ezer, ha magadat fogod ellátni teljesen akkor több kell... + még az utazás, városi bérlet :D
A diákmelók úgy átlagban 5-600 forintos órabért fizetnek, ezek pl. hogy teszkó, raktárba pakolgatás, stb...
Ha jó diákmelót választasz, akkor minimum 700/óra bruttó. Az nettóban kicsit több, mint 800.
Tegyük fel dolgozol egy héten 3 napot 8 órában akkor egy hónapra van 76.800 forintod.
Ebből tudsz bérelni szobát (általában 30.000, ahogy előttem is írták), vagy ha nagyon magad szeretnél élni, akkor talán találsz 50-60.000-ért egy picike albérletet, de akkor lehet többet kell dolgoznod, hogy életben is maradj, vagy mész éjszakásnak,azért többet fizetnek, csak elég húzós egyetem mellett. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!