Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Sajnos nem vettek, fel idén...

Sajnos nem vettek, fel idén egyetemre, de jövőre újra próbálkozom!?

Figyelt kérdés
Valaki tudna mondani nekem egy iskolát Békéscsabán,ahova tudnék még jelentkezni(nappali tagozatos) és nem nagy probléma,ha 1 év után ott hagyom.?

2015. aug. 8. 10:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik OKJ-s képzés se csinál belőle nagy ügyet, ha félbehagyod, de szerintem ez így teljesen felesleges. Vagy keress 1 éves OKJ-t, ami lehetőleg érdekel is, vagy keress valami ideiglenes munkát erre az 1 évre és gyűjtsd a pénzt.
2015. aug. 8. 10:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne OKJ-val szórakozzál, menj dolgozni és keress pénzt, legalább addig is bele tudsz adni az eltartásodba, lesz munkatapasztalatod, és egy kis zsebpénzed is lesz a sulikezdéshez. Nem büdös ám a munka, nem kell kamuképzésekkel szórakozni.
2015. aug. 8. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!