Debreceni Egyetem kollégium és szociális ösztöndíj igénylés: péntekig kell beérkezni a levélnek az egyetemre vagy addig kell a postára beadni?
Figyelt kérdés
Ti hogy értelmezitek?
Plusz az egyik szülő őstermelő, de ezen a héten már nem tudunk beszerezni NAV Jövedelemigazolást neki.
Ebben az esetben érdemes csatolni a többi családtagét, vagy erre a részre már úgyis 0 pont jár és az is mindegy ha senkinek semmit sem mellékelek, csak feladom a kitöltött igénylő adatlapot önmagában?
2015. aug. 5. 16:07
1/4 anonim válasza:
BEÉRKEZÉSI határidő, tehát addigra kell ott lennie.
2/4 anonim válasza:
Én is DE-s leszek és addigra kell odaérkeznie, úgy hogy add fel express-ben úgy biztosan megérkezik akár 1-2 nap alatt is :)
3/4 A kérdező kommentje:
Ma már sajnos nincs posta. Holnap tudom csak elsőbbségivel. Am normális ez hogy ilyen minimális időt hagynak egy ennyire fontos dologra? Ráadásul még a NAV nál is szabadságolások vannak így augusztusban.
2015. aug. 5. 17:53
4/4 anonim válasza:
Elvileg "normális"... :/
A jövedelemigazolást még nekem sem postázták a NAV-ból (hétfőn voltam érte), ezért felhívtam az egyetemet, és ott azt mondták, hogy adjam fel azt utólag, csak írjam rá a jelentkezési lapra, hogy "a jövedelemigazolás postázása folyamatban". Keddig kaptam rá haladékot.
Szerintem mindenképpen hívd fel őket, nagyon segítőkészek! (És ne ijedj meg, nekem is kb. huszadjára vették fel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!