Gyakorló ápoló okj képzésen mennyi gyakorlat van heti szinten 1. és 2. évben? (Felnőtt képzés, amin elmélet heti 1-2 nap van)
Ez Felnőttképzés, elméleti oktatás heti 1-2 nap péntek/szombaton van. Ez az általános.
Sehol nem írják mennyi gyakorlat van, az mennyi időt vesz igénybe. Így nem tudom Főiskola mellett, hogy lehet végezni .
Nyilván felhívom az iskolákat sorba, de gondoltam megkérdem itt is, hátha valaki tapasztalatból megtudja válaszolni.
Hetente mennyi gyakorlat van tanév közben az 1. évben?
Mikor vannak ezek a gyakorlatok? Úgy értem délután/este, ha már Felnőttképzés, hogy munka mellett is lehessen? Vagy tömbösítve félévente 1-2 hét egyben + nyári gyakorlat?
valamint ugyan ezt kérdezném a 2. évre vonatkozóan?
Valamint, hogy a nyári gyakorlat az hány nap/hét egy nyáron az 1. illetve a 2. évben?
Köszönöm előre is.
Én estin járok, az heti egy nap, szombaton van elméleti oktatás. A gyakorlatot a választott kórházban végzed, évközit, és nyárit is. Ez iskolánként változó lehet, nekünk 57 óra évközi, és 66 nyári van megszabva, és akkor töltöd le, amikot tudod. Erről egy papírt kell kiállíttatni a kórházzal, és ezzel van elvégezve az éved ( a dolgozatok mellett)
Változó lehet minden intézménynél, de szerintem simán lehet mellette fősulira járni, vagy dolgozni.
Első Te hova jársz?
Ha nem a Pannon akkor melyik?
ez jó suli én is ide jártam
Gyakorló ápoló mellé, ahhoz, hogy teljesen értékű ápoló legyen valaki, mindenképp kell a sima ápolói képzés?
Ez így 3 év? Ennél rövidebb nem lehet?
Van aki ezt 2. okj ként ingyenesen végzi Budapesten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!