Hogy lehetnék fegyvermérnök?
Figyelt kérdés
Most egy műszaki iskolába fogok valószínüleg járni és ennek az elvégzése után fegyvermérnök ,vagy esetleg modernizáló mérnök szeretnék lenni 14 éves fiú vagyok és már most elég komoly műszaki rajzaim , és házilag gyártott fegyyvereim vannak.2010. márc. 7. 23:18
1/4 anonim válasza:
vao :) sok sikert! Nem tudtam, hogy van olyan hogy fegyvermérnök, de ha már most jó rajzokat készítesz és műszaki suliba is mész akkor biztosan jó úton vagy. Az összes mérnökszakhoz szükséges a matek, úgyhogy arra feküdj rá meg majd felvételinél az érettségi tárgyakra, amik kellenek.
2/4 anonim válasza:
Én mindenképpen egy gépészmérnöki diplomát javasolnék, aztán majd ha megvan a diploma, akkor kijelented szépen, hogy te olyan gépészmérnök vagy, aki a fegyverekkel foglalkozik. :)
3/4 czibles válasza:
ZMNE honlapján nézzél körül.
A had- és biztonságtechnikai mérnöki alapszak (BSc) szakirányai és specializációi
1. Haditechnikai szakirány:
a. fegyverzettechnikai,
4/4 anonim válasza:
Én is ez akarok lenni, de úgy, hogy technikusin tenném le. Így tudnátok segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!