Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek váltsak iskolát,...

Szerintetek váltsak iskolát, és ha igen melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés

Amit tudni kell, hogy most leszek 11.es szeptembertől, és erősen gondolkozom az iskola váltásról. Nem szeretem a közösséget, igazából 1-2 barátnőm van de a többiekkel vagy nem beszélek (csúfolnak ilyesmi), vagy csak pár mondatot. Plusz az is közrejátszik, hogy a matektanárom egy idióta (már bocsánat), nem igazán értem ahogy ő tanít, nem tanítja meg rendesen az anyagot, és így nem igazán fog menni.. Plusz lenne matek év végi kisvizsga ami 4 jegyet ér, de ezzel a tanárral tuti bukás.. Szerintetek így 11.ben édemes váltani?

Másrészt média érdekelne, és olyan sulit is nézek, ami ezt adja, mert ezzel akarok tovább menni, esetleg ti tudnátok ajánlani valami ilyen GIMNÁZIUMOT? :) köszi előre is!

2015. aug. 4. 10:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mégis hol?

Melyik város?

2015. aug. 4. 13:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Melyik megye ?
2015. aug. 4. 13:13
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja bocsánat azt elfelejtettem :( Budapest
2015. aug. 4. 13:33
 4/11 anonim ***** válasza:
A Leöveybe át lehet médiára menni, viszont nagy valószínűséggel fog kelleni valami szintvizsgát tenned, hogy a médiás osztályba kerülj, mivel ők már 9. óta tanulnak médiát.
2015. aug. 4. 19:55
 5/11 A kérdező kommentje:
A Leövey-ből szeretnék elmenni :)
2015. aug. 5. 00:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Na ebbe szépen beletrafált az előző :)
2015. aug. 5. 09:54
 7/11 anonim ***** válasza:
En a Varosmajorba jartam es ott ugy van h 8.ba kotelezo volt mediat tanulni kesobb pedig valaszthatod faktnak. Bar nemtom h az elozo sulid milyen eros es h egyaltalan at tudsz e jelentkeni mert keves embert vesznek at de remelem sikerul
2015. aug. 5. 11:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Én is remélem :)
2015. aug. 6. 12:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg :/ Akkor esetleg a Vörösmartyt tudom ajánlani, most hallottam nem rég, hogy egy Leöveys barátnőm osztálytársa most ment át a mozgóképes osztályba. Esetleg a Madáchot megpróbálhatnád, ott is erős a média.
2015. aug. 6. 16:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát én a Madách Imre Gimnáziumot néztem, ott nem indult média tagozat, vagy lehet én bénáztam el? o.O A Vörösmartyn én is gondolkodom, csak nem tudom milyen iskola, mármint közösség, tanárok stb. Amúgy nem tudja vki, hogy az SZGYA-ba van-e média?
2015. aug. 6. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!