Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Debreceni Egyetem Kollégium:...

Debreceni Egyetem Kollégium: Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés
Amelyik olcsó, közel van a böszörményi úthoz és normális emberek lakják. Van net és egyéb alap dolgok, valamint normális állapotban van.
2015. júl. 10. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
és melyikről vagy hajlandó lemondani ezek közül?:-D
2015. júl. 10. 14:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért kellene lemondanom akármelyikről is? Olyan nagy különbség van az egyes debreceni kolik között? Melyikről mit kellene tudnom?
2015. júl. 14. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:
olyan kollégium nincs ami olcsó, helyileg is jó, az emberek is normálisak, valamint a net is használható és nincs lepukkanva. Sok az elvárásod. Ha ezekből lemondasz kb kettőről, akkor már lehet javasolni.
2015. júl. 14. 18:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Ok. Akkor legyen olcsó és normálisak az emberek. :-D
2015. júl. 14. 18:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor Veres Péter. A böszörményi úton van és 12 ezer egy hónapra.
2015. júl. 14. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy kis segítség a kollégiumokkal kapcsolatban:

Olcsó kollégiumok:

-Sportkollégium 18.000Ft (kb.10-15perc gyalog)

-Tisza István Kollégium 14.000Ft ( messze van viszont jó a társaság )

-Vámospércsi Úti Kollégium 12.000Ft (nagyon-nagyon messze van nem ajánlott)

-Weiner Leó Kollégium 12.000Ft ( itt zeneművészetisek vannak ezért nem ajánlott)

-Borsos József Kollégium 12.000 Ft (itt a műszakisok vannak és nagyon messze van)

-Veres Péter Kollégium 12.000Ft (előző hozzászóló említette)

Ami ezek után maradt: (20.000Ft felett)

-Arany Sándor Diákapartman

-Markusovszky Lajos II. Kollégium

-Markusovszky Lajos III. Kollégium

-Kossuth Lajos I-II-III. Kollégium

-Campus Hotel

Ha jól tudom( ha nem egészítsétek ki) ennyi kollégium lehetőség van. Mindent összegezve ha a böszörményi úti campusban lennék, én az Arany János Diákapartmanok egyikét választanám, rászánnám havonta azt a plusz pár ezer forintot.

2015. júl. 27. 00:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon korrekt válasz, le a kalappal.

Lehetne még 1-2 kérdésem?

-Sportkollégium : itt jellemzően mely karokról vannak?

-Tisza István Kollégium 14.000Ft ( messze van, viszont jó a társaság ) : Ide GTK hallgató is be tud kerülni? Tudom, h én kérdeztem, de a társaság itt miért és mivel jobb mint a többi koliban?

-Veres Péter Kollégium lenne tényleg az egyik legolcsóbb és legközelebb, am nem tudom h pontosan milyen negatív oldalai vannak?

Elég sokat jelentene az a havi 10 ezer Ft, uhogy mégis mivel jobb a Arany Sándor Diákapartman, mint az előzőek?

Köszönöm :-)

2015. júl. 27. 01:09
 8/8 anonim ***** válasza:

-Tudtommal a sportkoliban nincsenek többségben egyik kar hallgatói sem mint pl. Weiner vagy Boros (javítsatok ha tévednék)

- A Tisza I. koliban vannak ismerőseim akik azzal indokolták,hogy elfogadják a közös mosdó használatát ill. alacsonyabb komfortot,hogy jó a társaság, közvetlenek az emberek, és nem egy 'elit' koli mint pl. a Campus,ahol elvileg eléggé sznob a társaság.

- A Veres Péter kolit két szempontból érdekes megvizsgálni, mégpedig a szerint,hogy inkább a bulizósabb vagy tanulósabb rétegbe tartozol. Tételezzük fel,hogy inkább a bulizás céljából jöttél és a tanulás annyira nem érdekel---> tökéletes választás. Viszont ha inkább tanulósabb és (nem bántásképpen a Veres Péter koli lakóira) igényesebb vagy akkor nem ajánlom. Nincs a szobához külön fürdő, szóval eléggé nagyon sokan fogtok egy zuhanyzót használni, ami szerintem úgy 18-20 évesen nem valami egészséges. Elvileg (hallottak alapján) elég sok a buli heti szinten, így az alvás nem a fáradtsági szintedtől hanem a többiektől függ, amit még el is lehet viselni, de mondjuk nem zh-s heteken vagy vizsgaidőszakban.

-Az Aranyban lakik ismerősöm és voltam is benne. Én is szívesen beköltöznék ha tehetném. Itt apartmanokról beszélünk amely azt jelenti,hogy olyan mint egy kis lakás. Van két külön szoba (eléggé nagyok két ember számára), konyha, egy kis tároló, fürdő és folyosó. Nem túl hangos(persze attól is függ kikkel kerülsz össze) A berendezés korrekt, az agráros campushoz közel van. Nagy előnye még a külön konyha és fürdő, amit csak négyen használtok :)

Remélem tudtam segíteni :)

2015. júl. 27. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!