Melyik szegedi kollégiumot ajánljátok (biomérnöki)?
Karközi kollégiumok közül választhatsz:
(Én károlyis vagyok, bármi kérdésed van nyugodtan írj)
Jaa arról már hallottam, azt hiszem pont a te válaszod olvastam valahol :D legalább a padló szép lenne nem? :DD
igazából az Eötvös, a Herman és a Móra van még versenyben
esetleg valakinek van vmilyen infója hogy milyen a Móra, mert arról nagyon keveset találtam
óó értem nekem mondjuk eddig a herman a legszimpatikusabb
megkérdezhetem #4 válaszoló hogy te végül melyik koleszba mentél?:)
és ha van kedved írnál pár sort a biomérnökiről?:)
#2 Egy kis tájékoztatás: 3 fő/szoba. Mellesleg te nagyon penge gyerek lehetsz, ha 3 szint közelségből megérzed a "retardált" embereket (mivel a nyári bentlakók az első 3 szinten vannak - akik közül jó néhány nem bentlakó évközben - és te pedig a 6 szint vagy afölött dolgoztál).
Másrészről ha a küllemre célzol a "putri" jelzővel, akkor te sem sűrűn járhattál más karközi kollégiumban (ugyan ezen a szinten vannak - kivéve az Öthalmiban a felújított részt, ahova elsőéves nem sűrűn kerül).
:D
hát igen, igazából a herman és az öthalmi között vacillálok:D
herman mellett szól hogy nincs annyira messze a központtól
öthalmi mellett pedig amit írtál is, hogy lényegében 'lakásokban' laksz
és pont amiatt dőlt a mérleg a herman fele, mert kétes hogy öthalmon az újba vagy régibe vesznek fel :D
ha biztos lenne hogy az újítottba akkor nem is lenne kérdés szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!