Hogyan legyek színész?

Figyelt kérdés
Nemrég elkezdtem járni egy színi stúdióba és az igazat megvallva imádom. Már nagyon régóta elvarázsol a színház világa, bármilyen darabra vevő vagyok(leginkább musical vagy operett) és most már magamnak is bemerem vallani, hogy színésznő szeretnék lenni. Mit tehetek érte? Kitaláltam, hogy táncolni elfogok járni(eleve nagyon élvezem a táncolást és a ritmus érzékem is jó), énekelni is szeretek, igaz abból tanárhoz nem járhatok. A másik kérdésem pedig, hogy ezt hogyan fogadtassam el a szüleimmel(szerintük hülyeség, sokkal többre vihetném és alkatilag sem vagyok színész alkat)? Nagy baj ha kicsit visszahúzódóbb fajta vagyok(színpadon játszás közben nem)?

2015. aug. 2. 14:36
 1/3 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, most leszek 11.-es.
2015. aug. 2. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Úgy lehetsz színész, hogy felvesznek a színműre. Amúgy amiket csinálsz az jó eddig, az alkatosat nem értem. A szüleidnek mond meg, hogy ezt szeretnéd csinálni, ha nem vesznek fel elsőre akkor megcsinálsz valami okj-t hogy kegyen más szakmád is, ha sokadjára se, akkor egy teljesen más b terved is van. Ha ezt elmondod nekik, remélhetőleg megértik. Nem feltétlenül ezt természetesen, de hogy van alternatívád is és nem fogsz éhen halni. Csak az számít, hogy játék közben, meg a felvételin milyen vagy. Viszont ha musical vagy operett érdekel egy énektanár, esetleg kórus lehet, hogy nem árt.
2015. aug. 2. 14:57
 3/3 A kérdező kommentje:
A szüleimnek nem az a baja, hogy nem lesz majd más szakmám, hanem esetleg ha sikerülne akkor, hiába tanultam annyit és ezzel elpazarlnám a tehetségem.
2015. aug. 2. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!