Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van olyan lovas iskola amely...

Van olyan lovas iskola amely ad érettségit?

Figyelt kérdés
Jövőre megyek tovább tanulni és 6 éves korom óta az az álmom hogy lovakkal foglalkozhassak. Nem szeretném ezt eldobni. De nem találok olyan lovas iskolát ahol kapnék érettségit is.. Már pedig sokan mondják hogy az nélkül eléggé megfogom szívni ha nem jön össze a lovas story. Létezik ilyen lovas suli? És ha igen melyik az?

2015. aug. 1. 01:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Régen Pécelen a Fáy -ban volt lótenyésztői szakközép. Most nem tudom, mik a lehetőségek. Keress rá erre, hátha.
2015. aug. 1. 01:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Jelenleg? Nincs. Viszont én úgy tudom, változik az oktatás az ilyen iskolákat illetően, tehát a 3 év szakmai képzés elvégzése után lehetőség lesz további 2 évre maradni az iskolában és leérettségizni.
2015. aug. 1. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!