Zestar kérdése:
Ha egy adott szakon a jelentkező eléri a ponthatárt, de nincs meg a kötelező emelt szintű érettségije, a kkor felvehető a diák?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Azt hallottam, hogyha egy adott szakon a jelentkező eléri a ponthatárt, de nincs meg a kötelező emelt szintű érettségije és a fizetős szakon van szabad hely, akkor felvehető a diák, de pótolnia kell az érettségit. Ennek van valami valóság alapja?
2015. júl. 31. 13:40
1/4 anonim válasza:
HA nem felelsz meg a feltételeknek (nincs emelt érettségid, nem is számolnak, nulla pontod lesz a rendszerben.
2/4 anonim válasza:
Hogy hogy tudnak egyesek ilyen hülyeségeket kitalálni?!
3/4 anonim válasza:
mondok valamit. nekem elég pontom lett volna a gyógyszerészetire, de nincsenek emeltjeim az elvárt tárgyakból. milyen jogon vennének fel?
teljesíteni kell a követelményt és a pontot. ha nincs meg nem fognak felvenni , hiába vagy 499 pontod, ha nem felelsz meg a követelményeknek akkor nem vesznek fel
4/4 anonim válasza:
hű, tényleg, én is mehetnék az orvosira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!