BKV dolgozói igazolvánnyal lehet utazni vonattal Budapest határain belül?
Figyelt kérdés
Én kipróbáltam: Budapest-Nyugati (P.U)-Rákospalota-Újpest-megállók között de mikor Rákospalotárol mentem Nyugatiba elfogadta a jegy vizsgáló de mikor Nyugatibol akartam Rákospalota Újpestre jönni nem akart átengedni mert azt mondta nem érvényes. Kérdésem az most igénybe lehet igy venni vagy sem? És ha igen talán valaki tud mondani olyan web-oldalt ahol ezt meg tudhatom?! Előre is köszönöm!2010. márc. 6. 15:47
1/1 anonim válasza:
hát közel sem vagyok BKV-s, de én ma is bérlettel utaztam ferihegyről nyugatiba, nyugatiból ferihegyre. nyugatiba külön mondta a rácsnál az ellenőr hogy ne a jegyemet mutassam / ami ferihegytől szólt/, hanem a bérletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!