MÜTF - Budapest, kereskedelem, jár oda valaki?
Figyelt kérdés
Jár vagy járt oda valaki? Tud adni valami felvilágosítást? Én levelezőre szeretnék oda menni.2011. aug. 20. 23:46
1/4 anonim válasza:
Ha van lehetőséged akkor keress egy másik sulit, a bankok biztosítók, komolyabb nagyvállalatok HR-ének a fekete listáján van, csak úgy mint a Kodolányi, BKF, IBS, ZSKF és társai.
Nekünk is van ilyen listánk ezt nem fogadják el, valós felsőfokú végzettségként a színvonala miatt.
2/4 A kérdező kommentje:
ennyire nem veszik komolyan? már több helyen olvastam ezt... :(
2011. aug. 21. 11:55
3/4 anonim válasza:
épp a minap ebédeltem együtt az egyik HR-esünkkel és ez is szóba került, és azt mondta, ha egy érettségizett tapasztalattal rendelkező ember és egy zug főiskolán végzett között kell választani messze előnyben a csak érettségizett, mert ez azt mutatja, hogy átgondolt és körültekintő, hiszen nem pazarolt el x évet az életéből csak azért, hogy legyen egy papírja ami semmit sem ér.
Ezek az ő szavai, csak idéztem.
Sztm gondold át.
4/4 A kérdező kommentje:
bíztató :O
2011. aug. 21. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!