Szerintetek a PPKE-n szociológián hogy alakulhatnak a ponthatárok?
Figyelt kérdés
nekem 27-ponttal több van mint a központi ponthatár. Szerintetek feljebb viszik sokkal?2015. júl. 22. 22:23
1/10 anonim válasza:
nekem 414 van, ezt jelöltem harmadiknak, jó lenne, ha legalabb ez összejönne, ha esetleg az első kettő nem.
3/10 A kérdező kommentje:
pfffffffff. :D Köszi szépen, neked is drukkolok. Mi az első kettő?
2015. júl. 22. 22:40
4/10 anonim válasza:
ELTE társadalmi tanulmányok és Pázmány társtan. Kicsi az esély, hogy a szociológia alacsonyabb de sokkal többen jelentkeztek társtanra, mint eddig.
5/10 A kérdező kommentje:
Te mire számítasz? Amúgy köszi :)
2015. júl. 22. 23:02
6/10 anonim válasza:
Nem tudom :(
Nagyon szeretném az első helyet, mindenki azt mondja, gondoljak arra, meglesz, hogy bevonzzam a jót. Ugyanakkor nem merem, mert még nagyobb lenne a csalódás... és erre a szakra nincs több esély.
7/10 A kérdező kommentje:
Melyik szak? :)
2015. júl. 22. 23:11
8/10 anonim válasza:
a társadalmi tanulmányok jövőre már nem indul. Szóval remélem, nem veszek el helyet tőled a szociológián :)
9/10 anonim válasza:
Ezekkel a szakokkal hova lehet elhelyezkedni?:) nyugi csak tényleg érdekelne
10/10 anonim válasza:
nekem a szüleim mindketten eü dolgozók. Anyu apolónő, apu mentős. Én három éve dolgozom segédápolóként suli mellett.
Egészségpolitikát és egészségfinanszírozast szeretnék tanulni, ehhez meg ezek az alapszakok jók. De mivel nincs garancia semmire, csinálok egy okj-s ápolóképzést is. De remélem, egyszer majd lesz beleszólásom az eü javításába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!