Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Orvostanhallgatók! Az egyetem...

Orvostanhallgatók! Az egyetem mellett mennyi szabadidőtök van?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy elég mindennap egy kicsit készülni, (pár órát) és már sikeres vizsgát tudhatnak maguk mögött.:) Ez tényleg igaz? :) Ti hány órát tanultok egy nap? :)

2015. júl. 20. 18:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2015. júl. 21. 16:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! SZOTÉS vagyok, elsőévet most végeztem el. Első félévben eléggé lazán vettem a dolgokat, első anatómia demonstráción jött a pofon h egyes lett, aztán összekaptam magam, az első félévet elég jól zártam. Második félévben lelkiismeretesen tanultam évközben (főleg anatot meg kémiát). Mit ne mondjak, a második vizsgaidőszakomat eléggé megkönnyítettem ezzel. Szorgalmi időszakban jártam edzeni, kikapcsolódni is csopitársakkal, stb. Vizsgaidőszakban viszont reggeltől estig tanultam, de így év végén 1 hónap alatt letudtam mindent. (első félév végén egészen január végéig vizsgáztam...) Tehát amit ajánlok, ha orvosira mész, hogy tényleg A LEGELSŐ naptól kezdve tisztességesen szánj rá időt a tanulásra, mert sokkal megkönnyíted a dolgod vizsgaidőszakra. Vannak nagypofájú egyének, akik pl évközben is kiröhögtek engem, h minek tanulok, most év végén meg én röhögtem, amikor 3adjára se mentek át a vizsgáikon... Egyszóval ügyes időbeosztás kell, meg tanulni rendszeresen, és időd marad majdnem mindenre, amit szeretnél. :)
2015. júl. 21. 16:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. júl. 21. 19:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
szia!Én most zártam az első félévet, a kötelező órákon kívül, előadásokra lusta voltam bejárni, sajnos két kezemen megtudom számolni hányszor voltam összesen és nem is tanultam, csak ami rám ragadt. :O Vizsgaidőszakban meg is bántam rendesen :S hogy azt sem tudtam az előadás címéről eszik-e vagy isszák, meg reggeltől estig tanulás, de megcsináltam egész jó eredménnyel 4,25-tel zártam. De rádöbbentem, ha év közben, ha bejártam volna, meg ha napi 1-2 órát tanultam volna, nem lett volna, most olyan sokk egyszerre. Jó kis lecke volt, soha többet :D Adom az előző hozzászóló véleményét, ügyes időbeosztás, igy jut mindenre és évközi tanulás:))
2016. jan. 31. 01:34
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Gratulálok neked! :)
2016. jan. 31. 10:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszolót annyival kiegészíteném, hogy az előadásokat ki kell tapasztalni. Van olyan, amire semmi értelme bejárni, mert az előadó nem jó, a témából van kemény egy tétel és a könyvben tök jól le van írva. És van az a ketegóriájú előadás, amire élvezet bemenni, mert annyira jó az előadó. Ki kell tapasztalni és szelektálni kell. Ó és még valami, az időbeosztás... rengeteg időt lehet az előadások szelektálásával nyerni, mert mondjuk nem mindegy, hogy kettőig fent tudsz éjjel maradni, mert másnap tízig csak előadások vannak, amire nem mész be, hanem helyette alszol.
2016. jan. 31. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!