Megéri nap, mint nap ennyit utazni az iskola miatt?
Figyelt kérdés
A suli vonattal 1,5órára van tőlem, ott még buszra is kell szállni, azt nem tudom mennyi idő, de mondjuk összességében talán túlozva 2,5óra.
A tanítás 8kor kezdődik és 5ig tart.
Megérné, vagy próbáljak meg más lehetőségeket keresni?
2015. júl. 18. 17:03
1/6 anonim válasza:
Ha az összes hétköznap 8-ra be kéne érni és 5-ig bent maradni, akkor én biztos már alternatíva után néznék.
3/6 anonim válasza:
Ez ki van zárva! Belebetegednél és értelmetlen. Semmi életed nem lenne és még tanulni se tudnál. De milyen iskola az, amelyik 5-ig tart? Nem lehet egy héten 45 órátok!
4/6 anonim válasza:
Egyaltalan nem erne meg,keress kozelebbi sulit. En napi egy oratol is kidoglok
5/6 anonim válasza:
50 km-rel arrébb tanulok (kb. 30-40 perc), igaz, levelezőn (péntek, szombat), de nem járok haza minden nap. Pénteken odamegyek (van, hogy csütörtök este) és szombat este megyek haza (változó, van, hogy csak vasárnap reggel). Feleslegesnek tartom...
6/6 anonim válasza:
Megmondom én hogy tarthat 5ig az iskola. A ROHADT HETI ÖT TESI MIATT. Undorító, hogy a két fakt miatt tavaly egyszer sem végeztem négy előtt, de persze át- meg felöltözni fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!