Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megéri nap, mint nap ennyit...

Megéri nap, mint nap ennyit utazni az iskola miatt?

Figyelt kérdés

A suli vonattal 1,5órára van tőlem, ott még buszra is kell szállni, azt nem tudom mennyi idő, de mondjuk összességében talán túlozva 2,5óra.

A tanítás 8kor kezdődik és 5ig tart.

Megérné, vagy próbáljak meg más lehetőségeket keresni?

2015. júl. 18. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha az összes hétköznap 8-ra be kéne érni és 5-ig bent maradni, akkor én biztos már alternatíva után néznék.
2015. júl. 18. 17:19
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
*más
2015. júl. 18. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez ki van zárva! Belebetegednél és értelmetlen. Semmi életed nem lenne és még tanulni se tudnál. De milyen iskola az, amelyik 5-ig tart? Nem lehet egy héten 45 órátok!
2015. júl. 18. 17:35
 4/6 anonim válasza:
74%
Egyaltalan nem erne meg,keress kozelebbi sulit. En napi egy oratol is kidoglok
2015. júl. 18. 18:34
 5/6 anonim ***** válasza:
50 km-rel arrébb tanulok (kb. 30-40 perc), igaz, levelezőn (péntek, szombat), de nem járok haza minden nap. Pénteken odamegyek (van, hogy csütörtök este) és szombat este megyek haza (változó, van, hogy csak vasárnap reggel). Feleslegesnek tartom...
2015. júl. 18. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Megmondom én hogy tarthat 5ig az iskola. A ROHADT HETI ÖT TESI MIATT. Undorító, hogy a két fakt miatt tavaly egyszer sem végeztem négy előtt, de persze át- meg felöltözni fontos.
2015. júl. 19. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!