Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik Szakkal van lehetőségem...

Melyik Szakkal van lehetőségem sokat utazni a munkám során?

Figyelt kérdés

Olyan szakmát akarok most keresni, amivel belehet járni a világot. Kint a természethez közel is lehet lenni, kulturát esetleg megismerni, nem pedig irodáról, irodára menni a nagy világban.

Nem gazdasági végzettségre gondolok. A menedzser szakok nem érdekelnek, mint tanulmány szerettem a közgazdasági tudományt, van is érettségi, de mint munka nem vonz.

Társadalom Tudomány: Nemzetközi tanulmányok - de ennél nem tudom, hogy milyen lehetőségeim lennének itthon vagy idehaza.

Mérnök: Olajmérnökin gondolkozom sokan. Közlekedési mérnökivel, meg lehet idehaza nem érnék sokat, csak ha külföldön tanulnék esetleg, mint hajómérnök?

Esetleg van valakinek más tippje?

2012. aug. 26. 19:04
 1/1 anonim ***** válasza:

"Nemzetközi tanulmányok"

Hát, ezzel a szakokkal inkább munkát keresni már nehezebb. Persze ha a Corvinuson végzed, az más, csak oda be kell kerülni.

És gondolod, hogy a hajó mindig viszi magával a mérnököt? Az építész talán a saját maga tervezte házban lakik?

Szerintem ha pilotának vagy hajóskapitánynak mész, akkor utazhatsz sokat rendszeresen. Esetleg bármilyen munkával, és kis szerencsével és szorgalommal, ha egy nemzetközi céghez kerül. (bátyám műszaki menedszerként végez, és néha kiruccannak Amerikába, de programozókról is hallottam, hogy viszik néha)

2012. aug. 26. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!