Mi a véleményetek a Budapesti Madách Imre és a Budapesti Szent István Gimnáziumról? Melyik jobb? Melyiket javasolnátok?
Figyelt kérdés
#továbbtanulás #tanulás #nyelv #felvételi #francia #spanyol #javaslat #Szent István Gimnázium #Madách Imre Gomnázium
2015. júl. 18. 08:58
1/4 anonim válasza:
Ha liberális vagy, akkor a Madách, ha konzervatív, akkor az István. Az István szerintem erősebb, de nem biztos, hogy ott jobban fogod magad érezni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én inkább liberális vagyok. :)
2015. júl. 18. 10:22
3/4 anonim válasza:
#1 Nem egészen értem mit értesz ez alatt, hogy liberális és konzervatív iskola.
Én istvános vagyok (és igen, liberális), és ahogy idáig kivettem (a Madáchról nem tudok sokat) a Madách inkább humán, amíg az István inkább reálos (de az nagyon). :D
Amúgy ha nem szeretesz hajtani, akkor ne menj az Istvánba, mert néha nagyon durva. Jók a tanárok, és kedvesek (legalábbis nagyrészük). :) Ha érdekel, tudok még mesélni, #1-es pedig légyszi fejtsd ki, miben nyílvánul meg a konzervatív-liberális különbség egy suliban? :)
15/L/istvános
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen szívesen leírhatod privibe,amit tudsz a Szent István gimnázimról.
2015. júl. 18. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!