Szerintetek, melyik suliba menjek?
Szerintem pedig a Szent László Gimnázium az ideális választás!
Az általad felsorolt iskolák közül a Szent István a legerősebb, "versenyistálló", ezután jön a Szent László, ami egy elég erős iskolának számít, a Madách és a Szerb Antal pedig középerősnek számítanak.
Azért javaslom a Lászlót, mert szerintem abszolút kettősség jellemzi: ugyan tényleg nagyon színvonalas és erős iskola, de azért az ember nem hal bele a tanulásba (mint pl. egy "versenyistállóban"). Mindemellett nem csak a tanításon van a hangsúly, hanem nagyon fontosak az egyéb, oktatáson kívüli programok is, így gyakorlatilag minden hónapban történik valami érdekes. Azt meg már nem is kell említenem, hogy hányféle tagozat, fakultáció, idegennyelv, szakkör, önképzőkör működik.
:)
Szt.István nagyon jó:)
és igen is van élet a tanulás mellett
a szent istvánt tedd elsőre mert ha bekerülsz, mázlid van mert a szent istván sokkal jobb mint a többi amit mondtad h jelölted
első válaszoló én is istvános vok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!