A SOTE ÁOK-n tényleg vannak olyan tanárok, hogy pofára adnak jegyet? Annyira kemények a vizsgák, mint mondják? Vagy mint bárhol máshol?
Persze, hogy vannak. Mindenhol vannak ilyen tanárok, sőt.
A szubjektív megítélés végigkíséri az életünket, a kérdés az, hogy ki mennyire tud ettől elvonatkoztatni. Egyesek jobban, mások kevésbé.
Viszont tapasztalataim alapján a "pofára osztályozás" nem a megfelelő kifejezés, én úgy mondanám, hogy a kisugárzás számít bele sokszor az érdemjegybe.
SOTE-n személyes tapasztalataim alapján fontos az önbizalom, a hitelesség és a jó kommunikációs képesség.
Ha ezek nélkül mész vizsgára, bevághatod az anyagot 100%-osan, akkor sem garantált a jó jegy sok vizsgáztatónál. Persze idő, amíg ez kialakul, nekem fél évnél is tovább tartott, mire összeszedtem magam és megjött az önbizalmam :)
A vizsgák többnyire kemények, különösen az első két(/három) évben, de ez sajnos benne van... A jó hír, hogy hozzá lehet edződni, a kérdés, hogy kinek mennyi idő alatt sikerül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!