Nehéz az emelt kémia érettségi (orvosira)?
Figyelt kérdés
Bioszom 88 százalékos lett. Nem most jelentkeztem,jövőre szeretnék.
Állítólag a pestit meg se próbáljam, vidékre van esélyem, ha jó lesz a kémia, és sikerül nyelvvizsgát is tennem.
Mennyinek kéne lennie minimum a kémiának, hogy nagy eséllyel fe3lvegyenek?
2015. júl. 10. 14:21
1/5 anonim válasza:
A Semmelweisen tavaly 432 volt, ez például egy a fenti mellett 78%-os kémiával kijön. A nyelvvizsga nem játszik (persze azért csak szerezd meg, ne egyetem közben kelljen), mert a két emelt úgyis lefedi a 100 többletpontot. Egyébként nyilván nehéz a kémia, dehát az egyetem se könnyű. Debrecen, Szeged 407, Pécs 401. Szóval Pestre is van esélyed.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :)
2015. júl. 10. 16:46
3/5 anonim válasza:
Szerintem egyiket se próbáld meg,mert ilyen önbizalommal úgysem sikerülne. Najó csak viccelek :D
Miért ne sikerülne a pesti? 88% emelt bioszon nagyon jó,nem is kell mellé olyan magas pont emelt kémián. A kémia ugyanakkor nehéz tantárgy és nem is az elmélet húzós hanem a számolások. Sokat kell gyakorolni az Ötösöm lesz kémiábólt, illetve a mozaikos és/vagy villányis könyveket jól megtanulni. Ugyanakkor a legfontosabb,hogy nem magolni kell,hanem megéteni a dolgokat.
4/5 anonim válasza:
Ha jók lesznek a vitt jegyeid és a többi érettségid, akkor nem kell kiemelkedő eredmény kémiából, mert akkor neked nem duplázással fogják számolni a pontot
5/5 A kérdező kommentje:
sajnos pont hogy a vitt jegyeim és a többi érettségim nem jó, ennek értelmében én a duplázásra pályázok :)
2015. júl. 11. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!