Orvostan hallgatók! Ti milyen érettségi eredménnyel jutottak be az egyetemre?
Középiskolában bioszfakt és kémiafakt két éven át, közben egy éven át járt az ismerősöm a SOTEra előkészítőre (péntek délután és szombat egész nap). Az összes fellelhető könyvet át kellett nyálazni.
Eredmény: biosz emelt 84%; kémia emelt 82% (2013 június).
én nem orvosira megyek, de a biosz érettségimhez használtam ezt a kidolgozott követeményrendszert.
ha már tudod a 3 éves anyagot, akkor jó, de ne csak ebből tanulj, mert kevés lesz. kiegészítésnek és ismétlésnek viszont jó
# 7 hogy erted, hogy a kovetelmenyrendszer hianyos? A kovetelmenyrendszert az Oktatasi Hivatal allitotta ossze es teljes egeszeben ez alapjan allitjak ossze az erettsegi feladatokat. Max. a kidolgozasa lehet hianyos, de nyilvan az ezt osszeallito medikusnak sem az volt a celja, hogy uj tankonyvet irjon.
(Csak ekezetek nelkul tudok irni, mert angol LINUX op.rendszerrol vagyok, mielott valaki belekotne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!