Használtatok-e matematika szoftvert a felkészüléshez, és ha igen, milyen eredménnyel?
Figyelt kérdés
Matek érettségire szeretnék felkészülni, de sajnos nem nagyon értem a tantárgyat. Szóba jött még magán tanár is, de az elég drága. Most találtam a neten ezt a matek szoftvert ( [link] ), de nem tudom, mennyire hatékony, és ennyi idő (10 hét) elég-e, hogy ezzel felkészüljek? Köszi a válaszokat!2013. márc. 4. 22:18
1/4 anonim válasza:
Ha nem érted én javasolnék egy jó tanárt. Egész más ha valaki rajta van azon hogy mit nem értesz és addig nem tágít míg az ki nem kristályosodik.
2/4 anonim válasza:
Nekem bejött amit láttam, szerintem igen! De mit gondolkodsz??? 6000 ft mi manapság? Ha elmész heti 2x tanárhoz 10 héten keresztül... számold ki mennyit fogsz fizetsz! /egy kis matek :)/ + láttam 30 nap garanciát is, tehát tényleg nincsen veszteni valód...
3/4 anonim válasza:
Én inkább az ingyenes khanacademy-t ajánlanám, bár angol, annyi tesztet javít ki amennyit csak akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!