Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol találok olyan oldalt/videó...

Hol találok olyan oldalt/videókat ahol megtanulhatnék Photoshoppolni?

Figyelt kérdés
Kicsit részletezve már értek a photoshophoz és az eszközök nagyrészét ismerem de ahogy szerkesztek egy képet és végzek vele valahogy azt a mű hatást kelti "mintha nem lenne kész" valami olyan oldalt szeretnék találni(nem baj ha angol)ahol kicsit jobban bekeáshatnám magam a Photoshopba

2015. júl. 9. 23:34
 1/3 anonim válasza:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLNoPEdnVPa42CNA_iSOcj..

Nézd meg ezeket a videókat !!!

Ez egy lejátszási lista Photoshop Tutorial-okról :)

2015. júl. 9. 23:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom inkább úgy tanulj meg dolgokat, hogy kinézel egy photoshoppolt képet, utána jársz, hogy mi az a technika amivel csinálták azt a képet és magára a technikára keresel rá.
2015. júl. 9. 23:48
 3/3 A kérdező kommentje:

2. válaszoló igen ezt én is próbáltam de ezzel az a bajom hgy egyszerűen nics benne nekem rendszer egyszerűen nem tudok egy utvonalon haladni vele(ezért kellene egy vezető szál)amivel átláthatóbban tudnék vele foglalkozni és így csak innen onnan lenne tudásom nem pedig átfogóan mindenről

az 1. válaszolónak pedig köszönöm megnézem ezeket a videókat és meglátom mennyire lesznek hasznosak ;)

2015. júl. 10. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!