Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen oldalak vannak, ahol...

Mészáros Benjamin kérdése:

Milyen oldalak vannak, ahol jobban megtanulhatnék angolul?

Figyelt kérdés
Egy olyan oldalra lenne szükségem ahol el van magyarázva(persze magyarul),és feladatokat is tudok oldani angolul.Most kezdtem egy éve tanulni angolt,de jobban és folyékonyabban szeretnék megtanulni.Azért is gondoltam mivel itt a nyári szünet mindjárt,és hát ez remek idő arra,hogy tanuljak egy picit.A válaszokat előre is köszönöm:)

2013. jún. 6. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem az 5percangol tök jó. Ennek van újsága is. Itt le vannak írva az igeidők, vannak feladatok, és feliratkozhatsz hírlevélre is, amit talán naponta kapsz e-mailbe. Ezekbe is szövegek, szavak, és feladatok vannak.
2013. jún. 7. 22:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :) Télleg jó kis oldal. Ment a zöld kéz
2013. jún. 9. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!