Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Közgazsasági egyetem után...

Közgazsasági egyetem után hova lehet menni?

Figyelt kérdés
Azon gondolkozom, hogy a középsuli után a debreceni egyetem közgáz szakára megyek! Mondjátok már meg, hogy mi lehet belőlem ha elvégeztem a közgáz szakot! Konkrét szakokat mondjatok már és lehetőleg sokat! nem értek a témához! hülye kommentárok kíméljenek!
2010. márc. 3. 21:48
 1/3 anonim ***** válasza:
39%
Mehetsz például a Mekibe hamburgert sütni.
2010. márc. 3. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az a suli alatt kialakul, h melyik területe vonz jobban a közgazdaságnak. Most úgyse tudsz választani, mert nem tudod milyen ágai vannak. Lehet az értékpapírokat fogod megkedvelni, lehet a vállalatanalízist, lehet az alkalmazott közgazdaságtant, vagy a számvitelt. Gazdasági szakemberekre szükség lesz mindig.
2010. márc. 3. 23:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Majd az egyetem alatt eldöntöd. "nem értek a témához!" Még szép. Ha most gőzöd sincs róla, az azért van, mert még nincs meg hozzá a megfelelő élettapasztalatod - de ez a legtöbb tizenévessel így van a te korodban.

Az se tudja, hogy mi lesz belőle, aki jogi egyetemre jelentkezik. Egyetem alatt azonban megismeri önmagát is, és megismerkedik a szakma különböző ágaival is.

Dönteni ráérsz a bachelor után.

2010. márc. 4. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!