Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pontlevonás járna ECL nyelvviz...

Pontlevonás járna ECL nyelvvizsgán, ha amerikai angolt használnék és nem brit angolt?

Figyelt kérdés
Októberben megyek vizsgázni és nagyon bennem van az amerikai angol, mert Amerikában éltem 5 évig és nem flat-et használok például,hanem apartment, vagy nem grammar schoolt, hanem high schoolt. Persze oda tudok figyelni arra, hogy brit angol legyen, de tartok attól, hogy akaratlanul is az amerikait fogom használni, mert belém van nagyon ivódva. Mit gondoltok?

2015. júl. 5. 14:28
 1/3 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hiszen az is helyes

mondjuk annyira nem ismerem a nyelvvizsgát, de nem hiszem hogy ki lenne kötve, hogy csak a brit változatot fogadják el

2015. júl. 5. 14:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Természetesen nem. Angol nyelvvizsgát teszel, és nem brit nyelvvizsgát. Ne is állj neki szándékosan kerülgetni az amerikait, mert abból csak egy katyvasz lesz. A kiejtésed úgyis amerikai, ahhoz nem is illik a brit szókincs.
2015. júl. 5. 16:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Én amerikai angolt tanultam, áprilisban voltam ECL-ezni, 100% lett, szóval nem érdekli őket. Igazából beszélni se kell sokat, gyorsan lezavarják a szóbelit :D
2015. júl. 11. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!