Magántanulós kérdés, de még nem volt! (Csak magántanulók írjanak léci! Kösz! )?
Figyelt kérdés
Na! Engem az érdekelne a magántanulással kapcsolatban,hogy ha mondjuk év közben leszek magántanuló,például áprilisban akkor ugyanúgy le kell vizsgázon évégén (ugyanabból?ugyanannyit?) mint aki már szeptember óta magántanuló? Tehát most kb. 2 hónapnyi magántanulás esetén is vizsga?am bármikor lehet magántanuló valaki vagy csak évelején meg félévkor?)
Köszi!
2010. márc. 2. 22:04
1/13 anonim válasza:
Én tudnék válaszolni, mivel tanár vagyok, de ha téged csak a magántanulók válaszai érdekelnek, akkor nem háborgatlak vele. Csak megsúgom, hogy nem biztos, hogy az ő válaszuk jó lesz neked is.
2/13 anonim válasza:
Igen, vizsgáznod kell az egész év anyagából. Viszont az adott tanévben kapott jegyeid nem fognak számítani, csak a vizsgád.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Még ha valaki letudná írni,hogy milyen és hogy,hogy néz ki egy ilyen vizsga,azt még megköszönném! (Ja, a "tanár" válaszán már meg se lepődtem. mind1)
2010. márc. 3. 14:22
4/13 anonim válasza:
A tanár akkor is tanár, ha te idézőjelbe teszed. Mi a problémád a válasszal? Én csak azt próbáltam suggalni (a másik kérdésedből is láthatóan hiába), hogy rossz helyen próbálsz választ kapni a kérdéseidre, és a válasz nem feltétlenül megbízható. Ha fáj a fejed, és találkozol egy beteggel, akinek szintén fájt a feje, és kiderült, hogy agydaganata van, az nem azt jelenti, hogy neked is agydaganatod van. Helyesebb lett volna az orvost kérdezni. Ha meg odamész a vizsgára, és nem úgy történik, ahogy itt leírja neked valaki, akiről azt se tudod, hogy ki, akkor nem mondhatod, hogy "dehát a gyakorikérdéseken azt írták!" A válasz segítség volt, de a te dolgod, hogy meg akarod-e érteni.
6/13 A kérdező kommentje:
Miért nem válaszolsz inkább a kérdésre ha már ilyen bölcs vagy?
2010. márc. 3. 15:00
7/13 anonim válasza:
Na látod, ez már egy sokkal jobb kérdés, kezdesz közeledni. Azért nem válaszolok, mert azt írtad a kérdésbe (már kétszer is), hogy "Csak magántanulók írjanak léci!", és én nem vagyok az. Erre próbáltam utalni fentebb. HOgy rossz helyen, rossz embereket kérdezel. Viszont a fenti beszólásodnak roppantul örülök, ez szerinted is mindenkinek kedvet csinál a segítséghez, ugye? :-)
8/13 A kérdező kommentje:
Igen. Látom nincs jobb dolgod mint a nem neked szóló kérdésekre írogatni. mind1! Egyébként csak az érdekelt volna,hogy-hogy működik a vizsga meg miből,nyilván ezért címeztem inkább a magántanulóknak!De légyszíves ha nem tudsz a témához hozzászólni akkor nem írogass már ide!Köszönöm!
2010. márc. 3. 15:26
9/13 anonim válasza:
én is ebben a cipőben járok a lányom márciustól lett megántanuló. Nekem egyértelmü volt hogy csak abból vizsgázik ami kimarad adott esetben a második féléves anyagból. Erre most kiderült nem az egész évesből és teljesen összeomlott. Én is,,,, Nem akar tanulni mondván hogy neki ez ugysem sikerül szóval nagyon nehéz. A tanár válaszs érdekelne engem hogy zajlik egy ilyen vizsga. A lányom ált isk 5-es. köszönöm a válaszokat előre is.
10/13 anonim válasza:
Én nem vagyok magántanuló (előre is bocsánat hogy írok), de egyik osztálytársam az. Ő nagyon ritkán bejár suliba, elkér órai jegyzeteket és a tanárokkal megvan beszélve hogy ha dogát írni bejár (ha nem is mindet, de a TZ-ket meg a fontosabb dogákat megírja) akkor azok a jegyek alapján le lesz zárva és semmiből nem kell vizsgáznia. Ő bejárt dogát írni és tényleg nem kellett semmiből vizsgáznia. Bár lehet hogy ez csak a mi sulinkban van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!