Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elutasították a fogyatékossági...

Elutasították a fogyatékossági papíromat, amit többletpont miatt csatoltam, mi a teendő?

Figyelt kérdés
2013-ban már felvételiztem felvi.hu-n keresztül SZTE-re, de akkor elfogadták ugyanezt a dokumentumot, most újra felvételiztem, mert ott kellett hagynom az előző szakot műtétek sokasága miatt. Heti 3x4 alkalommal járok veseelégtelenség miatt dialízisre. Változott valami mostanában? Ahogy utánaolvastam cukorbetegség, ételallergia stb. miatt, ami szintén krónikus betegség nem adható többletpont, de ez egy súlyosabb állapot ezeknél...

2015. jún. 30. 00:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Sajnos a te esetedben sem adható többletpont. Én is utánajártam, hogy kaphatnék-e többletpontot arra, hogy epilepsziás vagyok és vannak rohamaim, állandó gyógyszerezés alatt állok, de nem jár ezért külön elbírálás, kivételezés, mint ahogy a te esetedben sem, ezt el kell fogadnod. Próbálkozz nyelvvizsgával, ha még nincs és akkor abból szerezhető pluszpont. Sok sikert!
2015. júl. 2. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!