Hova, minek tanuljak tovább?
A nyelvtanodon tényleg nem árt javítani, mert az borzalmas. Gimnáziumban nem elfogadható.
Legyél pék.
Szakközépiskola. Akinek ilyen helyesírásba van, az ne menjen egyetemre.
Máskülönben az általános iskolai tanulás, és az ottani jegyek nem éppen mérvadóak.
szerintem az ének és a rajz az mellékes nem kéne belevenni a körbe
amit szívesen tanulsz, vagy amiből szívesen ülsz be az órára azt váálaszd. ha érdekel a matek akkor gondolkozhatsz valami gazdasági vagy reál dolgon stb:)
szerintem nem a helyesírástól függ, hogy menjen -e valaki egyetemre. nekem a magyar érettségim lett az egyik lerosszabb, de mégis bőven elég pontom lesz, mert nem az a választott tárgyam:P
Én gimnáziumot javasolnék. Onnan szinte bárhova tovább mehetsz, egyetem, okj mindenhova nyitottak a lehetőségek. Viszont nincs semmilyen szakmai tárgy. Ami azért jó mert jelenleg nem tudod mi érdekel.
Ha elmész szakközépbe akkor ha nincs olyan szerencséd hogy beleválasztasz olyanba ami valóban tetszeni fog, akkor az összes szakmai órát és ezáltal az egész iskolát végig fogod szenvedni.
Persze nyilván lehet szűkíteni a kört, mert ha herótod van a biosztól akkor nyilván az eü irány kiesik. Ha utálod a matekot akkor kiesnek a gazdasági sulik és ha így tudod szűkitgetni a kört, akkor talán egy szakközép mellett is leteheted a voksot. Azért odáig még van durván fél éved.
Gondold végig mely tantárgyakat szeretsz, a hétköznapokban milyen vagy, miket szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!