E-felvételin dokumentumpótlás, hogyan? (Többi lent)
Figyelt kérdés
A középiskolai bizonyítványom 9-11.-es oldalait már hónapokkal korábban feltöltöttem, tegnap pedig a 12.-est is. Nem láttam, hogy van olyan lehetőség, hogy "Új dokumentum csatolása", én a korábban feltöltött dokumentumoknál az "új fájl feltöltésére" kattintva töltöttem fel. Most a státusznál az áll, hogy továbbítva feldolgozásra, és ilyenkor nem lehet megnézni a feltöltött dokumentumot. Viszont, most a korábban feltöltött 3 oldalt sem jeleníti meg.
Szerintetek most a korábban feltöltöttek helyére töltöttem, és az kitörlődött? Töltsem fel új dokumentumként?
#jelentkezés #e-felvteli
2015. jún. 28. 19:07
1/2 anonim válasza:
Szia, egyik évfolyamtársam is így csinálta, és neki elfogadták. Én is így csináltam, de még nekem is azt írja, hogy "Továbbítva feldolgozásra". Az kizárt, hogy felülírta az előző dokumentumokat, ne aggódj.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem:) Írtam egy e-mailt a felvi.hu-nak a biztonság kedvéért. Nem szeretném ezen elbukni a felvételit, ha már meglett a pontom :D
2015. jún. 28. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!