SOS E-felvételi dokumentumpótlás?
1. Érdekelne hogy ha én feltöltöm a hiányzó dokumentumokat akkor az nem-e baj hogy a 12.-es év végi bizonyítványt hozzá töltöttem az előzőleg feltöltött 11.-es "mappájába" vagyis ott ahol van az a táblázat nem kattintottam arra hogy új dokumentum csatolása és nem töltöttem külön úgymond mappába csak rámentem a műveletre és hozzá töltöttem az előzőleg feltöltött középiskolai bizonyítványhoz.
2. A középiskolai bizonyítványnak az első oldalát is el kell küldenem ?
3. Ha feltöltöttem minden dokumentumot és a sorrenden sem változtatok van egyéb tenni valóm (pl. v.hogy hitelesíteni vagy valami) vagy nyugodtan kiléphetek ?
1. Mivel nincs külön mappanyitási lehetőség, ezért jól csináltad (én is így oldottam meg).
2. Nem írja → nem kell.
3. Nincs több tennivalód, nyugodtan kiléphetsz.
Hát visszacsinálni nem lehet. :/
Írtam egy e-mailt, és ezt is megkérdeztem. Ha megérkezik a válasz, akkor értesítelek. Azt írják 2-3 napon belül válaszolnak. Lehet, hogy nem várok addig, hanem holnap felhívom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!