Felvételi dokumentumpótlás - sürgős kérdés?!
Hali!
Azt szeretném kérdezni (aki szintén használ e-felvételit), hogy azt írja hogy a Dokumentumok továbbítva feldolgozásra.
És mivan ha nem fogadják el, hanem elutasítják? Holnaptól már nem lehet feltölteni semmit.
Kicsit homályos lett a kép, szóval lehet nem fogják elfogadni.
Szerintetek küldjem el postán a fénymásolatot hogy biztosra menjek, vagy mi legyen?? SEGÍTSÉG !! :D
Ne küldj el kétszer semmit. Nem tudom, mikor töltötted fel őket, de nekem már minden "feldolgozva"-állapotban van.(kb. július elején mindenem megvolt)
Miért utasítanák el? Ha nem hamis, érettségi bizin van törzslapszám, és minden dokumentum jól olvasható, illetve szerepel rajta a neved(nem kell ráírni,mindenen rajta van alapból, bizin, nyelvvizsgán,stb) akkor nincs ok elutasításra. Ne aggódj. Mikor töltötted fel, és melyik dokumentum miatt aggódsz ennyire?
Az a baj, hogy oldalanként töltöttem fel. Tehát nem látszik 1 képen egyszerre a nevem meg az OM azonosítóm, meg néhol kicsit homályos is. Nagyon fosok hogy nem fogadják el :|
Tuti ne küldjem el postán fénymásolva? Az lenne a legbiztosabb sztem
Ha megfelel a kritériumoknak, akkor el kellene fogadniuk.
Nekem is tegnap lett csak feldolgozva az érettségi bizonyítványom pedig már egy hete feltöltöttem.
NE küldd el postán!
ma már úgysem tudod elküldeni, vagy van még nyitva posta? amúgy elküldheted, vagy betelefonálhatsz, de én nem értek hozzá, inkább telefonálj oda.
06/1-477-31-31
ez kell neked :) ezen a számon elvileg adnak tanácsot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!