Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvételi dokumentumpótlás -...

Felvételi dokumentumpótlás - sürgős kérdés?!

Figyelt kérdés

Hali!

Azt szeretném kérdezni (aki szintén használ e-felvételit), hogy azt írja hogy a Dokumentumok továbbítva feldolgozásra.

És mivan ha nem fogadják el, hanem elutasítják? Holnaptól már nem lehet feltölteni semmit.

Kicsit homályos lett a kép, szóval lehet nem fogják elfogadni.

Szerintetek küldjem el postán a fénymásolatot hogy biztosra menjek, vagy mi legyen?? SEGÍTSÉG !! :D

2012. júl. 10. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne küldj el kétszer semmit. Nem tudom, mikor töltötted fel őket, de nekem már minden "feldolgozva"-állapotban van.(kb. július elején mindenem megvolt)

Miért utasítanák el? Ha nem hamis, érettségi bizin van törzslapszám, és minden dokumentum jól olvasható, illetve szerepel rajta a neved(nem kell ráírni,mindenen rajta van alapból, bizin, nyelvvizsgán,stb) akkor nincs ok elutasításra. Ne aggódj. Mikor töltötted fel, és melyik dokumentum miatt aggódsz ennyire?

2012. júl. 10. 17:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Középiskolai bizonyítványm és azthiszem előző hét csütörtökön.
2012. júl. 10. 17:05
 3/8 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy oldalanként töltöttem fel. Tehát nem látszik 1 képen egyszerre a nevem meg az OM azonosítóm, meg néhol kicsit homályos is. Nagyon fosok hogy nem fogadják el :|

Tuti ne küldjem el postán fénymásolva? Az lenne a legbiztosabb sztem

2012. júl. 10. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
és azzal mi lenne a baj? nem hamis, elvégezted a sulit, és megvan az eredeti is, nem? akkor ne aggódj! ha nagyon izgulsz, hívd fel a felvi ügyfélszolgálatát, a számot megtalálod az oldalon, ma 22 óráig bent vannak, amúgy szerintem már kész vannak az ilyen kérdésektől ők is... nekem egy ott dolgozó csaj mesélte, hogy volt olyan, aki a ponthatárokat akarta tudni
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha megfelel a kritériumoknak, akkor el kellene fogadniuk.

Nekem is tegnap lett csak feldolgozva az érettségi bizonyítványom pedig már egy hete feltöltöttem.

NE küldd el postán!

6/8 anonim ***** válasza:

ma már úgysem tudod elküldeni, vagy van még nyitva posta? amúgy elküldheted, vagy betelefonálhatsz, de én nem értek hozzá, inkább telefonálj oda.

[link]

06/1-477-31-31

ez kell neked :) ezen a számon elvileg adnak tanácsot

2012. júl. 10. 17:11
 7/8 A kérdező kommentje:
foglalt a szám már 10 perce bakker...
2012. júl. 10. 17:27
 8/8 A kérdező kommentje:
na aszondták szar, tölcsem fel újra másik dokumentumtípusban. még jó hogy felhívtam őket, köszi a segítséget ;)))
2012. júl. 10. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!