Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pénzügy vagy számvitel MSc?

Pénzügy vagy számvitel MSc?

Figyelt kérdés

Gazdálkodási és menedzsment alapszakos vagyok, még egy félévem van hátra.

Mindenképp szeretnék menni mesterre, de nem tudom eldönteni, hogy a pénzügyet vagy a számvitelt válasszam. Mindkét terület érdekel.

Szerintetek melyikkel járnék jobban?

Vagy esetleg még szóba jöhet a nemzetközi gazdaság és gazdálkodás. Arról mi a véleményetek?

2015. jún. 27. 22:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy melyiket végzed el. Leendő sógornőm pl. nemzetközi gazdaságon végzett és nem keveset keres az egyik legnagyobb multinál. Főleg majd külföldön. Bármelyik szakkal el lehet helyezkedni ezek közül, főleg ha nyelvismeret, gyakorlat is társul mellé.
2015. jún. 27. 23:11
 2/3 anonim ***** válasza:
91%
2015. jún. 28. 23:07
 3/3 anonim ***** válasza:
75%

Attól függ mivel szeretnél foglalkozni, adótanácsadó, könyvelő akarsz lenni vagy elemző, kontroller stb.. De szerintem pénzügy most kelendőbb, meg ezekhez a számviteli, könyvelési dolgokhoz elég nagy affinitás kell hogy az ember tényleg élvezze hosszútávon, pénzüggyel meg azért változatosabban mozoghatsz a pozíciók közt...

Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás is jó, azon van Nemzetközi pénzügy és vállalatgazdaságtan szakirány, azzal kb. majdnem ugyan ott vagy, mintha elvégeztél volna egy pénzügy mestert is.

2015. okt. 28. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!