Corvinus Pénzügy-számvitel karára 430-440 ponttal van esélyem bejutni?
Figyelt kérdés
Írtam egy 100%-os emelt matekot, viszont a nyelvi emelt érettségit picit elrontottam. Van egy felső és egy középszintű nyelvvizsgám is két nyelvből, ezeket azonban senki nem fogja nézni, gondolom én.
Van így esélyem bejutni?
2015. jún. 14. 11:19
1/2 anonim válasza:
a pénzügy-számvitel az egy szak, nem kar..
amúgy a fizetősre tuti felvesznek, ott 420 körül szokott lenni a ponthatár
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, bocsanat elirtam. Azert erdekel, mert felvi statisztika szerint a BCE GTK karan az atlag felvettek pontszama 450 korul van. Tudom hogy ez az osszes szak, csak erdekesnek gondolom.
Es szerintem az hogy megutom a minimumot nem feltetlen azt jelenti, hogy felvesznek. Lehet elottem annyi nagyobb pontszamos ember, amennyivel telilesznek a ferohelyek.
De ha igy latod akkor ennek nagyon orulok!
2015. jún. 14. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!