Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pontszámításnál miért írja...

Pontszámításnál miért írja ezt: a pontszámítás nem lehetséges az érettségi eredmények nem tesznek eleget a szak követelményeinek?

Figyelt kérdés
15 éve érettségiztem, informatikára szeretnék jelentkezni. A pontszámító kalkulátorba beírtam az adatokat, van matek érettségim, 4-es. Beírtam - mert majd informatikából is kell érettségi - hogy 3-as lett. De mégis hibát írt ki. Mi lehet a baj?
2015. jún. 27. 18:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
ha túl vagy rajta, nem írnál olyant, hogy x éve nem volt százalék.
2015. jún. 28. 10:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Hátén beírtam az általános tárgyakat, infót választottnak, és simán számol pontot mérnökinfóra közép érettségikkel, szóval feltehetően te hibázol valahol...
2015. jún. 28. 11:07
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan veszed hogy x éve volt százalék az érettségin. Vedd elő a szüleid bizonyítványát és meglátod akkor jegyeket írtak. Pl. matekból beírom hogy H mint hagyományos érettségi, majd mellé csak a jegyet engedi írni amit a program átvált százalékra.
2015. jún. 28. 12:11
 14/16 A kérdező kommentje:
Egyébként az volt a baj hogy ahol az informatikát mint érettségi tárgyat kiválasztottam, megpróbáltam sokkal sokkal lejjeb kiválasztani a hagyományosak közül másik informatikát. De az őskori hagyományos infót nem fogadja el. Úgyhogy abból még kell egy érettségit tenni. Ennyi volt a gond.
2015. jún. 28. 12:18
 15/16 anonim ***** válasza:
őskori hagyományos informatikát írtam be most én is, nekem is számol vele pontot.
2015. jún. 28. 12:30
 16/16 A kérdező kommentje:

Mindegy. Hagyjuk.

Ha az érettségi tárgyaknál még sokkal lejjebb tekersz ahol van az a szó hogy hagyományos, és a tantárgyak egy kicsit beljebb vannak a szélétől. Ott van sok Informatikai tantárgy.

De már megvan mi volt a hiba.

2015. jún. 28. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!