Egyetemistáknak ingyenes az ismétlő érettségi?
Figyelt kérdés
Ha valaki OKJ képzésre jár, annak elvileg ingyenes az ismétlő érettségi. (Vagyis ha van tanulói jogviszonya)
Pontosan hogyan működik?
Pl. ha két éves az OKJ, akkor akárhányszor elmehetek ismétlő érettségire, az ingyenes lesz?
Egyetemen is ez a helyzet?
2010. márc. 2. 12:13
1/5 anonim válasza:
Nem ingyenes, csak amíg középsuliba jársz és ott is csak egyszer teheted meg mindkét szinten.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem a tanárom anno azt mondta, hogy ha elmész OKJ képzésre egy középsuliba, akkor ingyenes az ismétlő érettségi.
Nem tudom pontosan hogyan működik, de érdekelne, hogy egyetemen is így van-e...
2010. márc. 2. 13:19
3/5 anonim válasza:
én okj-re járok és én is jelentkeztem idén ismétlő értettségire, csak egy iskolalátogatási igazolás kellett és így ingyenes az érettségim, csak nem ott fogok érettségizni, ahol szeretnék, hanem központilag jelölnek ki nekem egy sulit
4/5 A kérdező kommentje:
Értem.
Azt nem tudod, hogy pontosan hányszor tehetsz így újra érettségit?
2010. márc. 2. 13:49
5/5 anonim válasza:
hát hogy hányszor az passz, de van olyan ismerősöm aki már legalább 4x csinál emelt törit, de sose lesz vmi jó neki, de nemtom, hogy ingyen vagy fizet érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!