Ha korábban (2007) ben érettségiztem, van lehetőség újra megírni az akkori érettségiket? Jobb eredmény érdekében? Vagy csak szintemelőt lehet emelt szintre? (azt is csak 1szer? )
Újra megírhatod, asszem 10ezret kell fizetni, simán megéri ha a továbbtanulásod múlik rajta.
Jah és nem az akkorit hanem a mostanit írod természetesen.
Vagy az oktatási hivatalnál vagy bármely gimnáziumban (ahol nem kötelező h fogadjanak) jelentkezhetsz.
Asszem a most tavaszihoz már jár le a határidő úgyhogy nagyon gyorsan hívd fel az oktatási hivatalt és beszélj velük.
+36-1-374-2100
Jót ír az előző válaszoló. Tehetsz szintemelőt ingyen vagy újra közepet, de azért kell valamennyit fizetni. Én praktikusan a régi gimnáziumomban jelentkeznék, mégiscsak ismerős tanárok... A tavasziról már lekéstél, mert február 15 volt a határidő. Az őszire még simán van időd jelentkezni.
19/F
Mivel már az érettségi vizsga a felvételi, ezért a bizi megszerzése utána abból érettségizel és annyiszor ahányszor akarsz.
Ha van tanulói jogviszonyod, akkor asszem ingyenes, de nem tudom, hogy pontosan mennyi vizsga.
A jelentkezési határidő már sajnos lejárt február 15-én. (Igazolással is csak 8 napot csúszhatsz)
Azonban Októberben is van egy vizsgaidőszak, szóval arra még bepróbálkozhatsz. (ált szept eleje a jelentkezési határidő)
Eléggé borsos az ár. Két vizsgarészből álló vizsga 17, idegen nyelv és info 22ezer FT.
Egy vizsgarész 12e...
Jahh igen ha központilag jelentkezel, akkor ennyi az ára.
Az emeltnél egységes, a közép azonban eltérhet, ha egy iskolában adod be )függ az igazgatótól)
Pl. én a magyart most 6ezerért teszem újra a 17 helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!