Sajnos meg buktam matek erettsegin mit tegyek?
Erről az opcióról már én is hallottam, szóval valószínűleg van igazságalapja.
Legegyszerűbb az lenne, hogyha tőlük kérdeznéd meg, hogy ilyenkor mi a teendő, de szerintem ilyen szempontból rugalmasak (elvégre az államtól a tanulók után kapják a pénzt, és az a jó, hogyha minél többen vannak).
Inkább foglalkozz a matekkal, hogy októberben sikerüljön.
Az OKJ képzés elkezdésének feltétele a 12. osztályos bizonyítvány megléte. Az OKJ képzés végén a vizsgának a feltétele az érettségi bizonyítvány megléte.
Ez Csepelen biztosan így működik a sulimban, tavaly több ismerősöm is járt kereskedő illetve logisztikus képzésre érettségi nélkül. Októberben átmentek az érettségin és most csinálták meg a szakmai vizsgát.
Októberben leérettségizel matekból és aztán már csak a szakmai vizsgák miatt kell izgulnod.
OFF
csatlakozom az előttem lévő (valamelyik :) ) hozzászólóhoz.. párom szintén logisztikusként végzett, követelik ám ott is a matekot elég rendesen :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!