Ha nem töltöm fel a középiskolai bizonyítványom az egyetemi jelentkezéshez akkor automatikusan duplázással számolják a pontjaim vagy érvénytelenítik a jelentkezésem?
na ezen még kicsit agyalj....
Honnan fogják tudni, hogy van, ha nem töltöd fel?
Mivel a középiskolai bizonyítvány feltétele az érettséginek, ezért nem bukhatott meg a kérdező.
Ha nem tölti fel, akkor valóban csak az érettségit veszik figyelembe, azaz a duplázást.
Az érettségi bizonyítványom majd fel fogom tölteni, ha kézhez kapom.Mivel a 12. elvégzése feltétele annak, hogy lehessen érettségim, ezért ha feltöltöm(az érettségit) akkor nem bukhattam meg, függetlenül attól, hogy a középiskolai bizonyítványt feltöltöttem-e vagy sem.
A gond azzal van, hogy a bizonyítványom jelenleg nincs nálam és kaptam egy felszólítást, hogy 8 napon belül töltsem fel.Viszont mivel én mindenképp duplázni fogok, nem látom értelmét, hogy elkezdjek utána szaladgálni.Nyilván, ha kötelező feltölteni akkor kénytelen leszek.
Nem kell feltölteni, nem feltétele a felvételinek.
A felvételi egyetlen feltétele az érettségi bizonyítvány. Persze azokból pontot sem fognak számolni, amit nem küldesz be nekik, tehát nyilvánvalóan duplázás lesz automatikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!