Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Anglisztikára vagy matektudomá...

Anglisztikára vagy matektudományra érdemes mennem?

Figyelt kérdés

A matekot és az angolt szeretem a legjobban, ezek is mennek a leginkább, de nem tudom, hova lenne érdemes elmennem. Nincs ötletem, hogy "mi legyek, ha nagy leszek", de ez a kettő az, ami érdekel. Szeretnék műfordító lenni, de félek, hogy abból nem igazán lehetne megélni. Kettőt meg ugye nem támogat az állam, és nem biztos, hogy az egyetemista éveim alatt tudnék annyit dolgozni, hogy utána folytassam a másodikkal.

Most vagyok tizedikes, jelentkeztem matek faktra, angolra nem lehetett (mert már így is heti öt órában tanuljuk), de abból igazából csak a szókincsemet kéne fejleszteni.

A fogalmazásom is jó, szoktam írni, angol blogokat fordítani, így bízok abban, hogy menne, még ha nem is főállásban.

2015. jún. 13. 19:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Én Matekra mennék, ott van jövőd
2015. jún. 13. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!