Milyen szakon érdemes fősulit végezni ha emberek között szeretnék dolgozni?
Figyelt kérdés
Szóval mi az a szak amivel eltudok olyan helyen helyezkedni ahol emberek között vagyok, emberekkel tudok foglalkozni nem egy irodában kell ülni nap 8-10 órát, de azért egy fősulival nem a mekibe szeretnék kikötni.2015. jún. 7. 12:02
1/3 anonim válasza:
Semelyiken, feltéve ha külföld a cél. Ápoló, szocmunkás, gyógytonász, tanár, orvos mind keveset keres. Ráadásul még meg sem becsülik őket itthon. Az ápolót pl. sokan külön bejáratú csicskának, szobalánynak nézik, holott fogalmuk sincs mennyi mindent kell nekik is tanulniuk. Nekem van rálátásom.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de valóban nem voltam egyértelmű ezért bocsánat. Vendéglátás területen gondolkozom, tehát olyan szak érdekelne ami hasonló a vendéglátás-turizmus szakhoz. Van egyáltalán? Vagy ezen a területen ez az egy?
2015. jún. 7. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!