Tényleg nincs olyan budapesti főiskola ahol helyben van tanító szak?
Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok ennyire vak. Nézegetem a fősulikat mert tervezem hogy érettségi után mennék. Két szak érdekel a tanító és a vendéglátás-turizmus, na de tanító szakot Pesten vagy vonzáskörzetében nem találok.Ez azért lenne fontos mert gyermeket nevelek, és ha levelezőn is végezném akkor is hétvégente le kéne vidékre utazzak amit nem tudnék megoldani. Nagyon örülnék neki ha tényleg csak én lennék vak és a közelbe lenne hogy ingázással akár nappalin-akár levelezőn eltudjam végezni.2015. jún. 13. 17:08
2/2 anonim válasza:
Merrefelé keresgéltél, azt szabad tudni? A felvi.hu honlapot ajánlom, rákeresel egy szakra, és meg tudod nézni, melyik intézményekben indítják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!